Hårborttagning

Det finns flera olika alternativ för att ta bort hår som inte är så roligt att ha på vissa delar av kroppen. Man kan exempelvis raka bort håren, men som alltid kommer de tyvärr tillbaka och är bara en tillfällig akut lösning. Söker du bättre lösningar för hårborttagning? Kanske till och med något som är permanent? Här ger vi dig tipsen.

Vax – Hårborttagning

Ett vanligt alternativ för hårborttagning är genom vaxning. Hårborttagning med vax är bättre än rakning av anledning att när man vaxar bort håren kommer de inte att växa ut lika fort och det blir inte lika stubbigt som med rakning.

Letar du efter vax för hårborttagning? Besök då Harmoniq. Här kan man bläddra i ett stort sortiment av hårborttagningsprodukter för att bli av med oönskat hår på ett snabbt och smidigt sätt i hemmet på helt egen hand.

Hårborttagning med laser

Ett annat alternativ för hårborttagning är genom laserbehandling. Genom hårborttagning med laser slipper man håret för gott då det är permanent hårborttagning.

Behandlingen går till så att man lägger en kylande gel över hela området och sedan anbringas ett handtag över ett område och en laserpuls bränns av. Det bränner till kortvarigt och man flyttar sedan proben över hela området som skall behandlas. För ett litet område går behandlingen på ca 5 minuter, på större områden som exempelvis benen kan det ta 30–40 minuter. Ca var 4-6:e vecka görs ny behandling och man måste vanligen utföra minst 4–6 behandlingar för att se ett klart resultat.

Söker du hjälp med permanent hårborttagning? På nordiskakliniken.se kan du boka hårborttagning med laser, utfört av specialister med mångåriga erfarenhet. Har du frågor om just laserbehandlingar och söker konsultation och rådgivning eller vill du boka en tid? Klicka dig in så får du hjälp med detta.