Kirurg

Vad gör en kirurg?

En kirurg är en läkare som är utbildad inom kirurgi. Det finns mängde av olika kirurger där varje enskild kirurg är specialiserad inom ett visst område. En kirurgi utför kirurgiska ingrepp mest syfta om att åtgärda invärtes eller utvärtes delar av kroppen. En kirurg med inriktning mot plastikkirurgi arbetar i de flesta fall med att operera för att försköna det yttre hos människor.

Hitta kirurg i Sverige

Som nämnt finns det en rad olika kirurger runt om i landet – alla med olika specialistområden. Är du på jakt efter en vissa typ av kirurg i landet? Här nedan tipsar vi om olika kirurger runt om i olika delar av landet som du kan kontakta för att få hjälp med frågor och kirurgiska ingrepp.

Kirurg Stockholm

GHP Kirurgkliniken – GHP Kirurgkliniken Stockholm är en specialistklinik som tillhandahåller specialistbehandlingar och kirurgiska ingrepp. Här erbjuds du vård snabbt och med ett personligt bemötande av ett team som inte bara är experter på det dem gör, utan väldigt service minded och trygga i sitt sätt. Kontakta GHP Kirurgkliniken Stockholm för att få hjälp av högkompetent personal med lång erfarenhet.

Nordiska Kliniken – En kirurgklinik med personlig service och tillgänglighet som några av deras styrkor. Nordiska Kliniken är en ledande klinik för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Här erbjuds man heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte där kvalité och säkerhet är i fokus.

Kirurg Göteborg

Carlanderska – En specialistmottagning för allmänkirurgi som ligger baserad i centrala Göteborg. Inom alla deras specialistområden är deras kompetens såväl hög som bred samtidigt som de lägger stor vikt vid att få dig att känna dig trygg, säker och väl omhändertagen. På Kirurg- och Ortopedkliniken bedömer, utreder och behandlar Carlanderska patienter med alla tänkbara typer av besvär.

Aleris – Aleris är ytterlige en kirurgklinik som erbjuder allmänkirurgi i centrala Göteborg. Här möter du specialister som har lång erfarenhet av allmänkirurgi och som genomför både kirurgiska bedömningar och kirurgiska ingrepp.

Kirurg Malmö

Kirurgicentrum Skåne – Här kommer du att möta erfarna kirurger med stor erfarenhet av olika typer av kirurgiska ingrepp. Här kan du även känna dig säker på att du kommer att opereras på ett säkert och modernt sätt och bli omhändertagen av erfaren personal.

Plastikkirurgiska institutet – Ett plastikkirurgiskt företag med fokus på kvalitet och säkerhet samt utveckling och framåtsträvan inom plastikkirurgin. Med ca 30 års erfarenhet i branschen möts du här av experter inom kirurgiska ingrepp med bästa tänkbara kompetens, som är redo att hjälp dig med allt vad du önskar.

Kirurg Linköping

Plastikhuset – Plastikhuset är en ledande plastikkirurgisk klinik som ligger i Linköping. Här får du hjälp av specialister i estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi så att du kan känna dig trygg och säker när du genomför ett plastikkirurgiskt ingrepp.

Plastikakademien – En av Sveriges ledande plastikkirurgiska klinik som hela tiden fortsätter att växa. Här stöter du på kirurger med mycket stor och unik kompetens inom plastikoperationer och skönhetsoperationer som du kan vända dig till med åkommor och besvär.